Maanantain Täydenkuun tanssit -iltatori

Maanantain Iltatoria olivat järjestämässä Pyhäsalmen tanssi ry, Hiidenkylän kyläyhdistys ja Pyhäsalmen kaupunki.
Iltatorin aloitti Helenan patsaalta alkanut Sonja Pakalénin ohjaama Pyhäjärviset teos.

Pannu Varstalan ja Antti Lahden ehdotus paremmasta kaupungista eli Trash Heros saapui iltatorille erikoisvarusteisilla kuormapyörillä. Miehet kulkevat pyörillänsä Täydenkuun Tanssien aikaan keskustassa siivoten paikat ennen kuin aloittavat tanssin. Iltatori veti puoleensa mukavasti väkeä, ja osallistui innokkaasti Koko Suomi tanssii –hankkeeseen opettelemalla Varstalan johdolla Chisun Onni-kappaleen koreografian.


Iltatorilla nähtiin myös Elias Kahila Band. Yhtyeen musiikista löytyy piirteitä funkista, bluesista sekä rokista.

 

Katso Trash Heroes -video

 

Jenni Kankaanpää