Lehti myöhässä postin ongelmien vuoksi

Postinjakelussa on tänään 14.6. ongelmia ainakin Pyhäjärvellä. Tämän päivän postikuljetukset saapuivat myöhässä Pyhäjärven postiin, eivätkä Pyhäjärven Sanomat ehtineet varhaisjakeluun. Varhaisjakelun lehdet jaetaan torstaiaamuna. Muille alueille lehti tulee postinjakelun mukana tänään keskiviikkona, mutta todennäköisesti normaalia myöhemmin.

Laitoimme tämän päivän näköislehden ilmaiseksi luettavaksi. Voit lukea sitä kirjautumatta. Pääset lukemaan näköislehteä joko alla olevaa kuvaa klikkaamalla, osoitteesta pyhajarvensanomat.fi – etusivun kohdasta näköislehti tai suoraan sivuston lehtiluukku.fi -kautta.

 

 

 

 

Tilaajana voit lukea kaikkia Pyhäjärven Sanomien näköislehtiä lehtiluukku.fi -palvelussa, pyytämällä maksuttoman tunnuksen Pyhäjärven Sanomien toimituksesta.