Tieto-Finlandian voittaja Mari Manninen vieraili Salmen koululla

Tänään tiistaina Mari Manninen kävi kertomassa Tieto-Finlandian voittaneesta kirjastaan Salmen koulun liikuntasalissa koulun oppilaille.

Tietokirjallisuuden-Finlandia palkinto eli Tieto-Finlandia-palkinto myönnetään ansiokkaalle tieto- tai oppikirjalle, jonka voidaan katsoa edistävän kiinnostusta kerronnaltaan taidokkaaseen tietokirjallisuuteen. Palkinnon myöntää Suomen Kirjasäätiö.

Anitta Oertel haastatteli Mari Mannista kirjasta ja he kävivät Mannisen teosta  ”Yhden lapsen kansa” luku luvulta läpi. Mari kertoi yleisesti kirjastaan ja neljän vuoden aikana kertyneistä kokemuksistaan Pekingissä.

Illalla Mari Manninen kertoo kirjastaan kirjastolla kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Lisää aiheesta ensi viikon lehdessä.

 

VALTTERI KÄRKKÄINEN