Pyhäjärvi-muistipeliä pelataan ympäri Suomen

Pyhäjärvi-muistipeliä pelattiin viime vuonna internetissä yhteensä 135801 kertaa eli lähes 400 kertaa päivässä. Pyhäjärven kaupungin tuottama maksuton peli on suosittu ympäri Suomen. Viime vuoden palkintojen voitot menivät Kuusamoon, Iisalmeen, Kangaslammelle, Kiuruvedelle, Nivalaan, Vuokattiin ja Pyhäjärvelle sekä kolme kertaa Helsinkiin ja kaksi kertaa Imatralle. Palkinnot lahjoitti Pyhäjärven kirjasto, Jalkojenhoitaja Pottuvarvas, Veikon kone, Metalliyhtye Agonizer, Pyhäsalmen tanssi ry, Tanssiopisto Uusikuu, Tieto&Taitto, Lempiverstas, Taitomaja Oy, Työntalo Namo ja Pyhäjärven uimahalli.

Muistia virkistävän pelin tavoitteena on lisätä Pyhäjärven kaupungin ja pyhäjärvisten yrittäjien sekä eri toimijoiden näkyvyyttä. Peli kehitettiin Kansainvälistyvä Pyhäjärvi -hankkeen toimesta 2013.
Peli löytyy Pyhäjärven kaupungin kotisivulta www.pyhajarvi.fi