Mielipide: Pyhäjärveltäkin löytyy lähimmäisen rakkautta

Alkuviikosta olin ostoksilla ja kassajonossa pääsin todistamaan mielenkiintoista tilannetta. Vanhempi naishenkilö oli juuri maksamassa kun huomasikin, etteivät hänen rahansa riittäisikään kaikkiin ostoksiin. Yksitellen tuotteita alettiin siirtämään syrjään, kunnes ostosten määrä oli vähentynyt siihen pisteeseen, että nainen pystyi ne maksamaan. Naisen jälkeen jonossa oli nuorehko mies, jonka vuoro kassalle koitti seuraavaksi. Ennen omia ostoksiaan mies kuitenkin halusi ostaa edellä olleelle naiselle ne tuotteet, jotka olivat jääneet syrjään. Ostokset maksoivat hieman vajaat kymmenen euroa. Nainen oli todella kiitollinen miehelle tämän avuliaisuudesta, ja tästä tuli minullekin hyvä mieli.
Eli olkoon tämä tapaus opiksi kaikille marmattajille, joiden mielestä Pyhäjärvellä on vain toisista piittaamatonta sakkia. Kyllä täältäkin lähimmäisen rakkautta löytyy.

Vierestä seurannut