Jauhojärvi voitti Pyhäjärvi Tourin

Perjantaina ja lauantaina Pyhäjärvellä käydyn Pyhäjärvi Tourin yhteiskilpailun voitti Sami Jauhojärvi, Vuokatti Ski Team Kainuu. Perjantaina hiihdetyssä 13 kilometrin Transpark-rullasuksikilpailussa Jauhojärvi oli toinen, samoin lauantaina Vinotunnelin valtias-kaivojuoksussa. Rullasuksihiihdossa nopein oli Vantaan Hiihtoseuran Janne Stenbäck, joka jäi kaivosjuoksussa viidenneksi. Vinotunnelin valtiaaksi juoksi Haapajärven Kiilojen Risto Uusivirta, joka voitti Jauhojärven 22 sekunnilla 11 kilometrin kaivosjuoksussa. Kilpailijat juoksivat kaivoksen pohjalta 1400 metristä maan pinnalle kaivoksen vinotunnelia pitkin.
Tourin kolmanneksi sijoittui Pohdin Markus Järvenpää, neljänneksi Janne Stenbäck, viidenneksi Pohdin Juho Halonen ja kuudenneksi Pohdin Vilho Moilanen.
Tulokset http://www.pohtiskiteam.fi/sivut/blog/pyhajarvi-tour-kisatiedotteet/
Kuvissa Pyhäjärvi Tourin palkitut, Sami Jauhojärvi ja Risto Uusivirta rullasuksikilpailussa, Risto Uusivirta Vinotunnelin valtiaana kaivosjuoksun maalissa.
sami ristoristomaalissa