Kihut kihuttiin ja 150-vuotisjuhlaa vietettiin

Pyhäjärven jokakesäiset Kihupäivät olivat tällä kertaa juhlavammat kuin tavallisesti, sillä kaupunki vietti samalla 150-vuotisjuhlaansa.Kihut avattiin perjantaina, jolloin jo ennen avajaisjuhlaa nähtiin veteraanivekottimien moottorikulkue ja muun muassa neulottiin sukkia, Lauantaina odotettu tapahtumaoli 150-vuotisjuhlakulkue , jossa oli mukana noin 200 henkilöä, lisäksi eläimiä ja kulkuneuvoja monitoimikoneeseen asti.
Kihusilla palkittiin Positiivisesti poikkeava pyhäkäs, tänä vuonna Pekka Komu, vuoden kesäpyhäkäs, pariskunta Marjatta ja Martti Kouvalainen, Vuoden nuori Elina Vanha-aho, yrittäjä Kauko Saastamoinen ja vuoden tempauksesta palkittiin Sanna ja Arto Mäkimartti.
Lauantaina konsertoi Laura Voutilainen, joka ehti paikalle hieman myöhässä autorikon takia. Kihuski hiihdettiin jälleen kesksutassa ja miesten nopein oli Joni Mäki.
Sunnuntaina Ollintuokiossa juhlapuheen piti Riitta Vanhatalo Kotiseutuliitosta. Vuoden kyläksi valittiin JOkikylä-Ruhkala. Kylätoiminta ry:n hopeiset ansiomerkit saivat Kaisu Huttunen, Kaini Lehtomäki, Kalevi Lehtomäki, Pentti Leskinen, Olavi Marin, Seppo PIetikäinen, Aili Plattonen ja Veikko Riihijärvi. Pronssimerkin sai Antti KUmpulainen.

Kuvassa juhlakulkue tulossa kohti toria.
kyläpalkitut
Kylätoiminta ry:n ansiomerkkien saajat.