Mielipide: Vastaus kymmeniä kisoja nähneelle

Urheiluautoilijat eivät ole muuttaneet toimenkuvaa, mutta varojenkeräykseen täytyy nykyään panostaa muutenkin. Ennen tehtiin ja myytiin mm. aurausviittoja, nykyisin nekin ovat muovia. Ei aluetta ole muutettu miksikään kauppatoriksi, mutta onhan järjetöntä olla käyttämättä hyvää aluetta erilaisiin tapahtumiin, joista saamme varoja. Ei viitsitä lähteä myymään torille keksejä.
Nykyään ei tule ajajat läheltä eikä kaukaa, jos ei ole kunnon palkintoja ja niihin tarvitaan rahaa. Jouduimme viime syksynäkin perumaan kisat osanottajapulan vuoksi. Jos sinulla nimimerkki on lahjoittaa Urheiluautoilijoille varoja radan kunnostukseen ym. otamme mielellämme vastaan. Tällä hetkellä 6-7 tuhannen tarve, että pystytään tekemään kisat. Tarvitaan asfalttia, soraa, kisojen luvat – kaikki maksaa – ja hinnat ovat nousseet huimasti entisestään. Yli kolmekymmentä vuotta mukana olleena tiedetään aika tarkkaan yleisömäärä, joka on 300hlö/kisa. Mitenpä näitä useampia jaostoja tekee, kun ei riitä kunnolla väkeä tähän yhteenkään jaostoon? Ei kannattaisi antaa asiantuntijalausuntoja, jos ei tiedä asioista mitään. Tule juttelemaan nokatusten, äläkä kirjoita nimimerkin takaa, niin asiat selviää.

Reijo Tavasti sekä Ari Nuutinen