Mielipide: Kirppistä vai jokkista

Onko Pyhäjärven urheiluautoilijat vaihtanut alaa kirpputoripuolelle? Ennen kävimme Mankolassa katsomassa jm-kilpailuja,joissa ajoi kilpailijoita pitkienkin matkojen takaa. Yleisöä oli reilusti ja kilpailuorganisaatio toimi moitteetta. Olen jutellut useamman kuljettajan kanssa ja he kehuivat rataa hyväksi. Eihän tuommoisessa ole mitään järkeä että moottoriurhilutarkoitukseen rakennettu rata-alue muutetaan ainoastaan kuppien ja vaatteitten ym. rihkaman myyntipaikaksi. Pitäiskö Pyhäjärven urheiluautoilijoihin perustaa toinen jaos joka perehtyisi moottoriurheilupuolelle?
Tämän kirpputoritouhun voisi erottaa omaksi ryhmäkseen.
Käsittääkseni Pyhäjärven urheiluautoilijoissa on kilpailu-, toimitsija- sekä tekniikkalisenssin haltijoita aika paljon, joten eikö olisi aika palauttaa autourheiluharrastus Pyhäjärvelle ja Mankolaan.

Kymmeniä kilpailuja nähnyt