Mielipide: Celia vastaa Näkövammaisten liiton mielipiteeseen

Celia ei ole toistaiseksi lopettamassa CD-levyjen lähettämistä nykyisille asiakkaille. Jollain aikavälillä CD-lainaus loppuu, mutta se tulee myötäilemään kehitystä, jossa CD-levyt ja niiden kuunteluun tarvittavat laitteet häviävät ylipäänsä markkinoilta. Mm. kustannussyistä CD-lainausta tulee kuitenkin jo nyt vähentää, ja tähän Celia on pohtinut erilaisia keinoja. Selvitämme, mitä vaihtoehtoisia palvelumalleja tarjoamme tulevaisuudessa niille käyttäjille, jotka eivät voi käyttää verkkopalvelua.
Omin voimin olemme tavoittaneet vain kymmenesosan siitä osasta kansalaisia, joka voisi hyötyä Celian kirjoista, mikä on yksi tärkeä syy siihen, että olemme verkostoituneet entistä tiiviimmin yleisten kirjastojen kautta.

Johanna Koskela
Celia