Pyhäjärven Pohti toiseksi Keski-Pohjanmaan maantieviestissä

Pyhäjärven Pohti menestyi hienosti Keski-Pohjanmaan perinteisessä maantieviestissä. Se juostiin Toholammilla sunnuntaina 15. toukokuuta. Pohti johti viestiä pitkään, mutta lopulta Toholammin Urheilijat sai Pohdin joukkueen maastossa kiinni ja nousi miesten sarjan voittajaksi. Kalajoen Junkkarit kiri ankkuriosuudellaan kolmanneksi.

Pohti SkiTeamin miehistä osuusvoittoon ylsivät Roope Haapakangas, Tuure Pesola ja Juho Halonen. Pyhäjärven Pohti osallistui juoksuun hiihtojoukkueellaan, joka koostui lähes kokonaan SkiTeamin hiihtäjistä. Joukkueessa kilpailivat Haapakankaan, Pesolan ja Halosen lisäksi Jouni Komu, Tero Pesonen ja Miikka Kinnunen.

Tulokset:

1. Toholammen Urheilijat 25:07,7

2. Pyhäjärven Pohti 25:28,1

3. Kalajoen Junkkarit 25:45,0

4. Kannuksen Ura 25:54,7

5. Vetelin Urheilijat 1 25:58,2

6. Kälviän Tarmo 27:18,9

7. Vetelin Urheilijat 2 28:39,3