Miska Humaloja haki play-off-tuntumaa kotijäiltä.

Lauantai-iltapäivällä nähtiin viidentoista pelaajan joukko legendaarisella Ruotasen kaukalolla, kun uransa ensimmäisiin liigatason jääkiekon play-off mittelöihin valmistautuva Kärppien
sopimuspelaaja Miska Humaloja vietti vapaata viikonloppua yhdessä entisten koulu- ja pelikavereiden kanssa kaukalolla.
Vajaan viikon päästä perjantaina SM-liigan Oulun Kärpät aloittaa play-off pelinsä turkulaista TPS:ää vastaan. Toki vielä tässä vaiheessa ei ole tietoa millä kokoonpanolla Kärpät lähtevät tavoittelemaan jo kolmatta mestaruutta peräkkäin, mutta onhan se Pyhäjärven pelaajalle kuitenkin uran kohokohtia, josko pääsisi kokoonpanoon jo heti ensimmäisiin matseihin. Pudotuspelisarja on tosi tiivis, pelejä on viikonloppuisin peräkkäisinä päivinä, joten uskoa sopii, että jossain vaiheessa rosteria pitää vaihtaa.
Lauantai-illansuussa nähtiin mukavaa kamppailua Ruotasella, kaukalossa, jossa Miska oppi luistelemaan noin 20 vuotta sitten, joten mikäpä olisi ollutkaan parempi paikka latautua tuleviin koitoksiin kuin kotikaukalo entisten pelikavereiden seurassa. Suurin osa pelaajista kun oli Ruotasen omia poikia.
– Yritän tietenkin antaa kaikkeni, jos komennus peleihin Marjamäeltä tulee, Miska lupasi.
Viime kevään play-off pelit sarjaporrasta alempana Kajaanin Hokissa menivät kohdaltani erinomaisesti, joten kevät ja loppupelit saavat minut syttymään, hän tuumasi pelien välissä.

Sarja starttaa siis ensi perjantaina koti-ottelulla ja heti lauantaina on seuraava koitos tästä
sarjassa, jossa pelataan paras seitsemästä periaatteella. Muut
otteluparit ovat Tappara-Lukko, Jyp-Saipa ja HIFK- Kalpa tai Pelicans, ottelu ratkeaa tiistai-iltana. EHu
Lisää kuvia paperilehdessä.