Nelostie osin poikki rekkakolarin takia

Rekka suistui ojaan liukkaalla tiellä varhain perjantaiaamuna nelostiellä Lamminahossa. Rekka kaatui tielle ja liikenne estyi. Poliisi järjesti kiertotien, jota pitkin henkilöautot pääsivät onnettomuuspaikan ohi. Rekkoja ja isoja ajoneuvoja kertyi aamuyöllä ruuhkaksi asti onnettomuuspaikalle.
Nelostien toinen kaista saatiin aamulla auki. Rekan nosto jatkuu vielä aamupäivällä. Henkilövahingoilta säästyttiin.
Poliisi kertoo: Pyhäjärvellä sattui perjantaina heti puolen yön jälkeen täysperävaunurekan suistuminen, jossa rekan kuljettaja erittäin liukkaalla Jyväskyläntiellä menetti pohjoista kohti matkalla ollessaan Honkavuoren jälkeen ajoneuvon hallinnan seurauksella, että rekka suistui vastaantulevan ajokaistan ylitse metsään törmäten puihin.
Tuoreessa pulla- ja leipälastissa ollut perävaunu kaatui kaistalle ja sen vuoksi pelastuslaitos ja poliisi joutuivat ohjaamaan aluksi yhtä kaistaa pitkin liikenteen tapahtumapaikan ohitse ja myöhemmin liikenne jouduttiin rekan noston vuoksi sulkemaan kokonaan ja ohjaamaan liikenne kiertotietä paikan ohitse. Rekan kolmekymppinen toispaikkakuntalainen kuljettaja ei loukkaantunut – kiitos käytössä olleiden turvavöiden. Tapahtumaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Kello 10.30 rekan nosto menossa, toinen kaista käytössä.