Piirinmestaruusviestit ensi sunnuntaina Honkavuorella

Keski-Pohjanmaa cupin ja piirinmestaruusviestit oli tarkoitus hiihtää ensi sunnuntaina Reisjärvellä. Lauha sää ja vesisade sulattivat kuitenkin sieltä hiihtostadionin lumet niin viestit jouduttiin siirtämään muualle.

Piirin kilpailuvaliokunta tarjosi viestien järjestelyjä Lamminahon Ahton järjestettäväksi Honkavuorelle. Honkavuorella ladut ja maalialue ovat tykkilumen ansiosta vielä hyvässä kunnossa. Pyyntöön vastattiin myöntävästi sillä varapäivän löytäminen kalenterista osoittautui vaikeaksi. Kisaorganisaatio saadaan kasattua lyhyelläkin varoitusajalla.

Vastaava viesti hiihdettiin täällä tasan vuosi sitten Suomen Cupin esikisana. Sunnuntain viesteihin odotetaan noin 50 joukkuetta ja 150 hiihtäjää. Kilpailu käynnistyy Kp-cupin sarjoilla klo 11, pm-sarjat hiihdetään klo 13 alkaen. Kilpailuihin on vapaa pääsy.

Kauko Tikkanen