Terhokerho yhdistää eri ikäpolvet

Köpsinrinteen palvelukeskuksessa kokoontui jälleen tänä sunnuntaina Terhokerho. Terhokerhot ovat maksuttomia ja kaikille avoimia kohtaamispaikkoja, jonne ovat tervetulleita niin lapset kuin eläkeläiset ja muut aikuiset. Kerhossa vietetään kiireetöntä aikaa ja leikkitään yhdessä.

– Pyhäjärvellä Terhokerho-toiminta on ollut mielestäni aktiivista ja onnistunutta, kertoo Pyhäjärven MLL:n puheenjohtaja Katja Malinen.

– Terhokerhoon ei etukäteisilmoittautumista tarvita. Voit tulla mukaan yksin, yhdessä perheesi tai vaikka kummi- tai lastenlastesi kanssa.

Terhokerhoja järjestetään säännöllisesti, esimerkiksi viikoittaisina puuhahetkinä tai avoimina kokoontumispaikkoina. Niissä leikitään, pelataan, askarrellaan, retkeillään, luetaan, lauletaan tai ollaan vaan yhdessä, sen mukaan mitä osallistujat ovat yhdessä suunnitelleet.

Tekemistä voi ideoida vapaasti ja kerhoissa voi olla hyvin monenlaista toimintaa. Leikki tekee hyvää kaikenikäisille ja leikkiä voi hyvin monella tavalla. Eri-ikäisten ihmisten kohdatessa sekä lapset että aikuiset voivat oppia toisiltaan ja keksiä jotakin ihan uutta mukavaa tekemistä.