Pyhäjärven juhlalogo on valittu

Pyhäjärven kaupunki täyttää ensi vuonna 150 vuotta. Juhlavuoden suunnitteluun nimetty juhlatyöryhmä on valinnut juhlavuoden logoksi Pauliaukusti Haapasen tekemän logon. Työryhmän mukaan logo kuvaa hyvin Pyhäjärveä, sen järveä, metsiä ja kaivoksen merkitystä paikkakunnalle.
Logoa on tarkoitus käyttää kaikissa tulevan juhlavuoden tapahtumien ilmoittelussa ja materiaaleissa.
Juhlatyöryhmä toivoo juhlavuoden näkyvän mahdollisimman monessa vuoden tapahtumassa, niin kaupungin järjestämissä kuin yhdistysten ja kylien järjestämissä. Työryhmä voi osallistua tapahtumien ilmoituskustannuksiin paikallislehdessä sillä edellytyksellä, että juhlavuoden logo näkyy ilmoituksessa ja tapahtumassa nostetaan esille tavalla tai toisella juhlavuosi. Tästä kaupungin tuesta saa lisätietoa kulttuurisihteeri Eila Rajalalta.
Juhlatyöryhmä toivoo yhdistyksiltä aktiivista osallistumista kaupungin juhlavuoden toimintaan.