Joulumyyjäisissä tuoksui jo joululta

Seurakuntakeskuksen perinteisissä joulumyyjäisissä tuoksui jo joululta. Tasan kello kahdeltatoista hartaudella aloitettua tapahtumaa joutuivat monet odottamaan ovensuussa hetken aikaa. Aikataulusta ei nimittäin lipsuttu, vaan myynti alkoi vasta sovittuna aikana.
– Minä taida olla täällä kyllä vakiovieras, kertoo Seija Liuska jouluisia laatikko-ostoksia tehdessään. Rahastonhoitajana toimiva Karin Louhtoniemi tarkistaa samalla ennakkovaraajien listalta oikean nimen ja kuittaa Seija Liuskan tilauksen vastaanotetuksi.
– Kyllä täällä jokaisena vuotena on melko lailla yhtä paljon väkeä.
Myyjäisten yhteydessä oli tarjolla laatikoiden lisäksi joululeipiä ja -limppuja, leivonnaisia ja jonkin verran myös erilaisia käsitöitä. Ostosten lomassa kävijöillä oli mahdollista nauttia riisipuurosta ja torttukahveista edulliseen viiden euron hintaan.

Kuvassa: Seija Liuska (vas.) ja Karin Louhtoniemi.

Marja Myllymäki