Pyhäjärvi-Säätiö jakoi apurahoja ja tunnustuspalkintoja

PYHÄJÄRVI-SÄÄTIÖ kannustaa pyhäjärvisiä henkilöitä ja yhteisöjä apurahoilla ja tunnustuspalkinnoilla. Säätiön tarkoitus on kehittää kaupungin ja kaupunkilaisten henkistä ja aineellista hyvinvointia. Säätiö jakoi apurahoja itsenäisyyspäivän juhlassa Pyhäjärven Keskuskoululla sunnuntaina.
Tänä vuonna säätiö myönsi hakemuksesta seuraavat apurahat:
Heini-Maria Hynynen vaatesuunnittelun ja pukutaiteen opintojen kustannuksiin.
Kurjenpolvet–ryhmä / Hanna Ahnger ohjattujen tanssituntien kustannuksiin.
Pinja Varis tavoitteellisen musiikkiharrastuksen kustannuksiin.

TOHTORIN tunnustuspalkinnot Pyhäjärveltä lähtöisin oleville, tohtoreiksi väitelleille Annikki Kaikkoselle ja Kati Komulaiselle.
Annikki Kaikkosen väitös on Tarinallisen tutkimuksen näkökulma suomalaiseen uskottomuuteen.
Kati Komulaisen väitös on Perheen elämänlaatu alle kouluikäisen ruoka-allergisen lapsen perheessä.
Pyhäjärvi Säätiö myönsi kunniakirjat Juhani Hollannille Pyhäjärven hyväksi tehdystä työstä sekä Marketta Viitalalle Pyhäjärven kulttuurin hyväksi tehdystä työstä.
Pyhäjärvi-Säätiö on tähän mennessä kannustanut ja palkinnut eri rahastojen apurahoilla yli sataa pyhäjärvistä henkilöä tai yhteisöä noin 87.000 € vuoden 2015 loppuun mennessä.
Säätiö jakaa lisäksi keväisin ja syksyisin stipendejä pyhäjärvisille koululaisille.
Kuva:Pyhäjärvi-Säätiö palkitsi itsenäisyyspäivän juhlassa taiteen ja tieteen tekijöitä. Kuvassa vasemmalla Matti Hyvönen, Pyhäjärvi Säätiön edustaja, Aino Peltokorpi, joka nouti Marketta Viitalan kunniakirjan, Heini-Maria Hynynen, Hanna Ahnger ja Aida Ahnger, Pinja Varis ja Annikki Kaikkonen.