Mielipide: Leppäharjulle näkemyksistä

Ke 2.12. Pyhäjärven sanomissa oli toimittajan itsenäisesti laatima juttu nimellä Valtuusto kutsutaan uudelleen koolle.
Näin jutun vasta sen ilmestymispäivänä ja heti huomasin väärinymmärryksen. Todellakaan Malila ja Leppäharju eivät vaatineet valtuustoa koolle. Sen päätöksen tein minä, koska pöytäkirja haluttiin kokonaisena saada lakisääteisesti nähtäville ke 2.12. klo 12 mennessä.
Mainutut naiset varsin hyvin tietävät, että ilmoitus Sanomiin piti antaa viimeistään tiistaina 1.12. aamupäivällä. Näin oli tehtävä, koska naiset ilmoittivat
tulevansa tarkastamaan pöytäkirjan vasta keskiviikkona2.12.vähän ennen määräaikaa. Kun he lopulta hyväksyivät pöytäkirjan, voitiin kokous ilmoituksen mukaisesti peruuttaa. Pöytäkirjan tarkastus venyi siksi, että Malila vaati liitteeksi tekstiä, mikä ei siihen kuulu.
Vuoden yrittäjä saa kaupungin onnittelut, viirin ja kunniakirjan ke 9.12. tilaisuudessa, jossa on mukana myös valittu maaseutuyrittäjä. Halusin molemmat yritysmuodot samaan tilaisuuteen. Että näin teemme, ilmoitin siitä etukäteen yrittäjäyhdistykselle ja sen pj:lle. Valittu yrittäjä sai myös tiedon tulevasta tapahtumasta.

Kimmo Sarkkinen valt.pj.