Isänpäivän aamiainen Ruotasen koululla

Isät kokoontuivat nauttimaan ansaittua aamiaistaan Ruotasen koululle perjantai aamuna. Koulun 5- ja 1 luokkalaiset olivat vastuussa tapahtuman järjestämisestä. Isät haluttiin ottaa mukaan koulun arkeen, koska yleensä äidit osallistuvat koulun toimintaan ja tapahtumiin ahkerammin. Kutsut tehtiin koko porukalla ja leipomisen sekä aamiaisen valmistamisen hoitivat 5-luokka. Koululle saatiin 18 vierasta aamiaiselle. Oppilaille juhla oli myös opetustilanne käytöstapojen, etikettisääntöjen sekä tarjoilun suhteen. Oppilaiden mielestä tapahtuma oli kiva, koska koululla ei ole järjestetty tämmöistä tapahtumaa aikaisemmin. Ensiksi 1- luokkalaiset esittivät mietelauseita iseistään ja aamiaisen kruunasi laulu, Aarremaa, jonka 5- ja 1-luokkalaiset esittivät. Valmisteluissa auttoivat 5-luokan opettaja Eveliina Lintula ja 1-luokan opettaja Merja Äyhynmäki.

Jemina, Emma ja opet